Facebook: Czcionka: Kontrast:

Gastronomia i przetwórstwo spożywcze

OBSŁUGA
  • Barista
  • Barista – klasyka i alternatywa
  • Barista (Espresso}:Intermediate
  • Kelner
  • Barman
  • Kelner-barman
  • Manager restauracji
  • Sommelier
  • Kierownik małej gastronomii
  • Profesjonalny catering – obsługa przyjęć okolicznościowych
PRZETWÓRSTWO
  • Cukiernik
  • Kucharz
  • Piekarz
  • Garmażer
PRODUKCJA
  • Pracownik linii produkcyjnej  przemysłu spożywczego
  • Technologia produkcji żywności
  • Rzeźnik – wędliniarz
  • Masarz (masarstwo)

 

Jeżeli jesteś zainteresowany uczestnictwem w wybranym kursie, skontaktuj się z najbliższym Centrum Edukacji WM ZDZ

Zapraszamy do zapoznania się z informacjami w zakładce AKTUALNOŚCI  i PLANOWANE  KURSY !

 

 

Planowane kursy

  • Dekorowanie potraw

    Dekorowanie potraw

    Planowane terminy kursów: Dekorowanie potraw (10h) 05.11.2022 Cena przy min. 4 os.: 350 zł / os. Zapisy: Centrum Edukacji w Nidzicy tel 89 625 75 44; nidzica@wmzdz.pl

    05 11 2022 | Nidzica ul. Barke 2 CE w Nidzicy
  • Pracownik małej gastronomii

    Pracownik małej gastronomii

    Planowane terminy kursów: Pracownik małej gastronomii (40h) 05.12.2022 Cena przy min. 6 os.: 800 zł / os. Zapisy: Centrum Edukacji w Nidzicy tel 89 625 75 44; nidzica@wmzdz.pl

    05 12 2022 | Nidzica ul. Barke 2 CE w Nidzicy

Copyright © wmzdz.pl Projekt i wykonanie: Estymo - strony www OlsztynEstymo