Facebook: Czcionka: Kontrast:

Gastronomia i przetwórstwo spożywcze (planowane)

  • Kuchnia regionalna

    Kuchnia regionalna

    Startujemy już 23 maja 2019 Kurs trwa 4o godzin dydaktycznych Szczegółowe informacje i zapisy w Centrum Edukacji w Nidzicy  ul. Barke 213-100 Nidzicatel. 89 625 75 44e-mail: nidzica@wmzdz.pl

  • Kelner-barman

    Kelner-barman

    Początek kursu : 20.05.2019 Więcej informacji i zapisy w : Centrum Edukacji w Ostródzie  ul. Olsztyńska 17 14-100 Ostróda tel. 89 646 25 10 tel. 507 124 216 e-mail: ostroda@wmzdz.pl

  • Pomoc kucharza

    Pomoc kucharza

    Rozpoczęcie –  20.05.2019 Więcej informacji i zapisy w : Centrum Edukacji w Ostródzie  ul. Olsztyńska 17 14-100 Ostróda tel. 89 646 25 10 tel. 507 124 216 e-mail: ostroda@wmzdz.pl

  • Pracownik ubojowy

    Pracownik ubojowy

    Kurs rozpoczyna się w dniu 20 maja 2019 o godz. 12:00 Termin realizacji 20-21.05.2019 Koszt szkolenia 250,00 zł Szczegółowe informacje i zapisy: Centrum Edukacji w Bartoszycach ul. 11 listopada 10 11-200 Bartoszyce tel. 89 762 …

  • Pomocnik kucharza

    Pomocnik kucharza

    Przyuczenie do wykonywania pracy. Pomocnik kucharza – 150 godzin (50 teorii zawodowej, 100 godz. zajęć praktycznych)Termin rozpoczęcia : 12.02.2019 r. Informacje i zapisy  w : CENTRUM EDUKACJI ZDZ W BARTOSZYCACH Szczegółowe informacje i zapisy w: …

  • Pomoc kuchenna

    Pomoc kuchenna

    Kurs rozpoczyna się 15 stycznia 2019 r  w Nidzicy Absolwent szkolenia otrzymuje zaświadczenie MEN Dla pracowników delegowanych z mikro – małych i średnich firm istnieje możliwość  refundacji kosztów szkolenia. Szczegółowe informacje i zapisy w Centrum …

  • Kuchnia Warmińska

    Kuchnia Warmińska

    Kurs doskonalący (30 godzin) umiejętności zawodowe kucharzy. Istnieje możliwość dofinansowania szkolenia w ramach usługi rozwojowej  (50% lub 80% kosztów szkolenia ). Informacje o usługach rozwojowych realizowanych przez placówki szkoleniowe W-M ZDZ w Olsztynie Szczegółowe informacje …

  • Catering – moduł dla szefów kuchni oraz pracowników gastronomii- część 1

    Catering – moduł dla szefów kuchni oraz pracowników gastronomii- część 1

    Catering – kompleksowa organizacja usług cateringowych – moduł dla szefów kuchni oraz pracowników gastronomii- część 1 Dla pracowników MSP możliwość refundacji kosztów szkolenia w wysokości 50 lub 80%. Usługa rozwojowa ogłoszona w BUR Szczegóły organizacyjne …

  • Podstawy obsługi kelnerskiej

    Podstawy obsługi kelnerskiej

    Kurs adresowany do młodzież i studentów Termin rozpoczęcia 17.12.2018 godz. 16:00 Kurs trwa 24 godzin dydaktycznych Bliższe informacje i zapisy w Centrum Edukacji w Olsztynie ul. Mickiewicza 5 10-548 Olsztyn tel. 89 527 77 69 …

  • Kelner – barman

    Kelner – barman

    Kurs adresowany do młodzieży i studentów Termin rozpoczęcia 20.08.2018 godz. 16:00 Kurs trwa 24 godziny dydaktyczne Bliższe informacje i zapisy w Centrum Edukacji w Olsztynie ul. Mickiewicza 5 10-548 Olsztyn tel. 89 527 77 69 …

  • Kelner barman z obsługą kasy fiskalnej

    Kelner barman z obsługą kasy fiskalnej

    Szczegółowe informacje i zapisy : Centrum Edukacji w Kętrzynie Justyna Żarnowska Starszy referent ds. organizacji i obsługi szkoleń ul. Limanowskiego 1 11-400 Kętrzyn tel. 89 751 81 94, kom. 507 124 087

  • Kelner – barman

    Kelner – barman

    Kurs doskonalący (40 godzin) przygotowujący do podjęcia pracy . Termin realizacji : 09-30.11.2018 r. Szczegółowe informacje i zapisy w : CENTRUM EDUKACJI W BRANIEWIE ul. Katedralna 9 14-500 Braniewo tel. 55 620 83 55 tel. 507 …

Strona 1 z 212

Copyright © wmzdz.pl Projekt i wykonanie: Estymo - strony www OlsztynEstymo
X
- Enter Your Location -
- or -